Telomin's life in Korea

Bor i Seoul, SydKorea. På min blogg kan ni få en inblick i hur livet är här. Will work on Swedish English translation to my blog post in late February during my winter vacation.

Lite shopping!

Här kommer min senaste shoppinguppdatering! 
 
Handlade lite levnadsvilja ;) alltså ett nytt datorspel och till det behövde jag givetvis en datormus och en fin musplatta. Fick även köpt nya vinterskor. Har skorna på mig nu här jag sitter på Starbucks och pluggar.
 
 
 
 
 
Min datormus är tydligen en specialutgåva i Korea,  för det finns en himla massa koreaner som sitter och spelar LoL och startat dagar i ändå. Det har varit så illa,  enligt den koreanska regeringen,  att de t.o.m har blockat onlineköp av datorspel på natten,  säger dem,  men jag har inte lyckats köpa ett enda spel från en enda server (och jag har försökt genom många så jag måste hela tiden använda en vpn,  eller min pojkvän hjälp att få tag på mina spel. Nu senast var det assassin's Creed genom en vpn. Vilket är surt för jag lever i Korea med koreanska standard,  och spelet ska vara 60kr billigare för mig då. Om man kollar på origins prislista. 
 
Hoppas att alla ni i Sverige njuter av er frihet att göra vad ni vill och att ni inte behöver vara rädda för att bli rutinerade för ni behöver gå till läkaren. 
 
Saknar Sverige bara liiiite pga det. Kram på er! 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: