Telomin's life in Korea

Bor i Seoul, SydKorea. På min blogg kan ni få en inblick i hur livet är här. Will work on Swedish English translation to my blog post in late February during my winter vacation.

Uppdatering!

Okej, vad har egentligen hänt sen sist? Inte supermycket.

Enligt läraren har min "grupp" den bästa paruppsatsen, får hoppas att examinatorn håller med!

Jobbet har jag kvar ;)

Sen i morgon ska jag träffa en vän för allra första gången(internetkompis), så det ser jag givetvis framemot. Kan bara inte bestämma var vi ska gå och äta! :S

Nejmen titta, syrener!

Me with heels

Okay!
Det där blev en väldigt spännande fredagsnatt. Närmre klockan 23 trillade en festinbjudan in, och , snabb som jag är var jag framme redan halv ett på en fest på andra sidan stan. Trots jag slängt på mig mina 11(eller är det 13?)cm klackar. Några drinkar och låtväljande efter var det redan dags att sticka hem!

Lyckas missa sista bussen, men som alltid när jag druckit, ser jag inga problem med att gå genom halva-eller hela?-stan.

Som tur är för min kära vän så gick vi ikapp bussen 2 hållplatser senare, så vi fick springa. Tydligen har jag absolut inga problem att SPRINGA fastän min häl är 9 cm högre upp än tårna (kilklackarna..), trots jag knappt vågar gå i dem annars.

väl hemma såg jag några främlingar spela pingis i foajén, tyckte det såg kul ut! Stack upp och slängde av jackan, bytte skor och så ner igen!

Slutade med att jag spelade pingis (de tyckte jag var bra) och hoppade över bord i någon timme. Seriöst, ser jag dem igen festa här så vill jag joina. Jossan och Max (gånger 2?) och så storögda söta killen.Btw. Får gärna säga till om det dyker upp en video där jag är med och hoppar på/över bord på FB eller youtube. xD

Gosigaste katten

Jag har en alldeles underbar katt. Han är något av det bästa jag har i mitt liv! Nu är han med och försöker hjälpa mig vinna lite hudvårdsprodukter och vi är samtidigt med i arbetet mot djurförsök genom att skriva på en insamlingslista. Hjälp mig och min gosiga perserkatt också genom att rösta här:

https://www.facebook.com/TheBodyShopSverige?v=app_448952861833126&rest=1

Han gillar att komma fram till mig tidigt på morgonen, när jag pluggar eller när jag sitter vid datorn för att bli klappad :)

Restaurangrecension- Sushi: Samurai

Äntligen! Nu har jag ätit sushi igen. Tog mig till ett ställe som personen som bjöd mig på sushi förra sommaren inte ville gå till för det drivs av en vit familj (som jag uppfattat det). Men misströsta ej! Vita kan också göra sushi ;)
 
Jag kan ju omöligt åka hela vägen till Yukai med magkramp för tröstköpa sushi varje gång jag mår dåligt och är trött. Samurai (i Malmö) ligger både närmre och är värd resan. Dock är det ingen möjlighet att äta där (förutom om man ska trycka i sig en snabb lunch), för snabbt gick det sannerligen. Min sushi var klar på mindre än 5 minuter och allt mitt prat om hur jag gillar spicy mayo såsen gav mig 2 specialare-sushis på köpet :P
 
Mums!
 
Jag gillar faktiskt Samurai mycket, mycket mer än stället som ligger lite längre mot centralen på samma väg(för tillfälligt glömt vad den heter). 
12 bitar för 95 spänn, ja, jag fick 14. 
 
Detta kommer definitivt bli mitt nya köpa-hem-sushi-ställe för de var trevliga, sushin var jättegod och de snålade inte med ingefäran eller sås! Rekommenderas varmt!
 
Ett pluspoäng för deras take-away är rätt häftig, och kolla, detta är ju även lite smygreklam ;)

Uppdatering om vardag

Ok, skolan går bra- alla poäng tagna hittils :D Har hittat en trevlig tjej i klassen som jag ska skriva denna inte-Buppsats-men-det-är-ändå-Buppsatsen med.

Jobbet går också bra, hade en himla massa trevliga kunder igår, och fick också höra tillbaka att jag är trevlig.

Kärlekslivet? HEMLIS ;)

Noterade att jag inte lagt upp en bild på Kålle på sistone. Så här kommer en morgonbild när han krypit upp på mig för att mysa, jag var så trött att jag knappt kunde se (eller fota), därför hade jag heller inte hunnit tvätta hans ögon än då  :)
 
Så här kommer en bild där han är lite renare :P