Telomin's life in Korea

Bor i Seoul, SydKorea. På min blogg kan ni få en inblick i hur livet är här. Will work on Swedish English translation to my blog post in late February during my winter vacation.

Nu kommer grannarna hata mig...

Men jag bara MÅSTE sjunga! Jag kan bara leva om jag får sjunga!
För övrigt räcker min energi sig såhär långt: Planera att göra "att göra" listor....
Finns andra känslor som motiverar mig mer än energi... inte för de är positiva, but it keeps me going
Kålle har heller inte så mycket energi kvar. Fördelen med att ha många gäster är att han faktiskt börjar tycka om folk....

Dagens väldigt onödiga resa

Ok, jag har varit 100% säker i två dagar att idag, klockan nio hade jag en viktig tid att passa. Åker till världens ende (typ...) för att sedan få svaret att min viktiga tid är på fredag. Men nej, nu är jag oerhört trött på det stället och ställde minsann in min nästa tid.

Dock var inte resan totalt bortkastad(bara nästan), för jag fick faktiskt ett foto jag tycker är rätt mysigt.

Eftersom idag är en DÅLIG dag, så misslyckas jag givetvis med matlagningen också, kan bero för att jag började bråka med "skype" medans jag skulle laga den. Dags att se om det blev något ätbart av den dära brända smörstekta potatisen! (när den är lyckad är den iaf asgod)

Julbaksresultat

Knäck i massor! De delade vi sedan upp på tre. Jag vet inte hur det gick för de andra, men jag har redan klämt ner mina. Mums säger jag bara! Lite improvisation där vi gick ifrån receptet, men dessa blev ju asgoda! Jag har ju ingen "recept"-blogg, så receptet på dessa behåller vi själva :)
Detta året har folk svårt att komma in i julstämningen. Min personliga teori är att det är pga snö-bristen, och möjligtvis litet engagemang från eget håll. Är vi i den åldern, nu när alla ändå "nyligen"(inom loppet av 2 år) har flyttat hemifrån, och man är stressig, de flesta känner att deras hem är med deras föräldrar fortfarande.
Personligen är mitt "hem" i min lägenhet. Sitter just nu med lite levande ljus (pga en jävla elräkning, men ändå), en mysig julduk(plockade upp den på city gross) och julmusik i bakgrunden(spotify). Som snöälskare är det lite svårt att få in julstämningen, men jag försöker iaf.
Jag vill inte att jag med mina vänner ska hamna i detta mellanstadiet- mellan att hålla jul hemma med sina föräldrar och med att fixa jul till sin egna familj och barn. Som några år helt utan mys. Dessutom som det ser ut nu tänker inte min umgängeskrets skaffa barn på FLERA år. Nej, jag vill inte ha FLERA OMYSIGA år, det klarar jag inte av!
I morgon ska jag posta julkort (har lite ont om frimärken så det blir selektivt här), städa lägenheten, plugga men ändå försöka inkoorporera en gigantisk myskänsla. Får möjligtvis gå och köpa en såndär billig alkoholfri glögg för att lyckas, men ändå. Finns det vilja finns där möjligheter! :)

Jojo, men det gick ju bra!

Mysig fest i helgen, nästan så man redan längtar tills nästa fest :)
Blir nog lite julbak med kära vänner ikväll, mums!
Så länge kan ni få njuta av ett foto på min dator-katt :P

And why not have some nightmares?

Jag har väldigt många anledningar till att slippa mardrömmar, men mardrömmar är ju absolut inget logiskt, så de hjälper ju inte mig så mycket.
Väldigt konstig dyngsrytm, snarare INGEN, har jag också.
Så ifall någon undrar varför jag är väldigt "borta", så är det inte för jag blivit en zombie, man bara verkar som det utan sömn...

Friends all over the world

Yay! Äntligen kommer min kära kompis (nuvarande ort: tyskland) och hälsar på!
Då har jag träffat: En australiensare (som iofs inte kom hit för min skull, men det var good times), en japan, sen min nuvarande tysklandskompis och förhoppningsvis nästa sommar en amerikansk kompis!
Jag är så tacksam över att jag lever i detta århundrade, möjligheternas århundrade utser jag det till! :)
(Ibland kan det dock bli lite mycket, allt som händer, och då känns det lite såhär..)

Årets julkortsvinnare går till...

Mormor och morfar!
Årets första julkort kom från dem, på det är en tecknad ängel, eller lucia.. eller änglalucia. I vilket fall som är det ytterst lustigt, då när jag var i Danmark såg jag lite "saker" som hade änglar på sig (söta tecknade), och funderade på att köpa något sådant till dem "för att jag är deras lilla ängel", tänkte jag smickra mig själv med. Nu blev det ju inte så, men de kanske tänkte ungefär samma sak(om nu inte alla andra fått samma tema också :P). Julkortet gjorde mig piggare denna trötta dag.
Chokldmousse
Har för övrigt shoppat julklappar, genomfört intervju, hälsat på en (annan) kompis där jag bjöds på middag, chokladmousse till efterrätt så sjöng vi givetvis lips :) Passade på att komma in på lite high-score listor :)

The Martian

Martian= Någon från planeten mars
Det kan möjligtvis vara svårt att hänga med i denna liknelsen jag kommer göra snart, eller.. vad det nu heter. För de som inte förstår, rekommenderar jag att se "Don't go breaking my heart", men bara för de som verkligen bryr sig, vill inte dela med mig av den filmen till alla.
Many people claim that there are only 2 types of men out there: Those who cheat, and those who try not to cheat. Those who watch porn, and those who lies about not watching porn. But I want the third kind, the martian.
Fast jag är sliten.. för det första vill jag inte tro på det, för det andra vill jag verkligen inte tro på det. Om jag tror på det skulle jag bli galen, eller nunna.
(Håller mig till höger för tillfället, på rulltrappan då. Jag går aldrig upp, jag kommer ju ändå dit. Men skulle jag hamna på samma ställe i vilket fall som? tänker att ögonblicket är aldrig detsamma)
Om en hittar någon som har alla rätt utom ett? Men om det är ett stort? Jag vet att folk tycker man kan ha "överseende" med vissa saker. Men vissa saker vill jag verkligen inte kompromissa om.

Vem vill låna min katt?

Jag är NÄSTAN seriös. Han har börjat jama sådär fruktansvärt högt. Annars är han supersöt som vanligt, men måste få hans klor klippta.... måste boka tid till det *suck*
Men ifall någon känner för att passa min underbaring någonsin, är det bara att säga till
Min underbaring

Firade min födelsedag i senaste veckan

Förra veckan har jag firat min födelsedag två gånger. Tydligen vill folk ha en fest med, så det lär det bli i framtiden (kanske). Men på min självaste födelsedag valde jag att bara sticka iväg...
Har även fått väldigt fina presenter jag vill visa för er:
Precis vad jag behövde! :)
Behövde en sån här form också, fick den i ett sött format!
Fick ett ursnyggt stort halsband också. Har inte så många sånna,d etta är nog mitt första, och blir perfekt till nu i vinter när mina outfits för det mesta består av svarta kläder^^
Fick ännu ett halsband :)